Мария Петрова

Благодаря Ви! Вече ще съм от редовните Ви клиенти. Отидох в сервиза за профилактика на климатика и освен тази услуга моята Маздата Демио излезе от сервиза с полирани фарове. Колата ми прогледна и аз съм много щастлива! В сервизът знаят, могат и работят с нови технологии. Работят компетентно, коректно и качествено! ....И без мнооого прииказки... Благодаря Ви !

Сотир Димитров

Аз се възползвах от всичките им услуги, без полирането на предното стъкло. Момчетата са изключително отзивчиви и компетентни в това което правят. В рамките на деня монтираха газовата уредба, профилактираха и заредиха климатичната система, че и останаха извън работното си време да полират фаровете и да ми обяснят всичко за извършената от тях работа. Благодаря ви момчета спечелихте ме и за напред.

Юлиян Ганчев

Много съм доволен от сервиза. В уречения час ме приеха и веднага се заеха с работата и ми разясниха точно какъв е проблема и как може да бъде отстранен и съответно го оправиха. Благодаря и пак бих ползвал услугите им.

Надежда Василева

Много съм доволна , отидох с молба за смяна на климатик и освен, че тази задача беше изпълнена със страхотен професионализъм получих и насоки за други ремонти ( все пак съм жена, определено имах нужда ) , от които колата ми има нужда. Смятам да пробвам и полирането на фарове. Благодаря ви момчета и все напред :)

А. Костурков

Доволен съм от услугата. Момчетата ме приеха в събота и даже без записан час, понеже не бях планирал ходенето при тях, но ми остана време за полиране на доста захабените ми фарове. Останаха даже извън работното време, но свършиха работата качествено! Дадоха ми и гаранция 1 година. Показаха ми фарове, обработени по начина, за който заплатих и ме увериха, че са на 1.5 години от обработката. Изглеждаха като нови. Платих за най-добрата услига, но смятам, че си струва, ако наистина след 1.5 години фаровете ми изглеждат като нови.

Тодор

Отлично отношение и много качествена работа. Гарантират за услугите си и обслужването е на ниво каквото сме свикнали да виждаме само в западните държави.

Власи

Компетентно и прозрачно обслужване на справедливи цени. На всеки, който това му е достатъчно, мога смело да препоръчам услугите на Автобот!

Илка Данчева

На път от София към морето на 02.07.2016 г. , близо до Пловдив с тревога установихме със съпруга ми, че климатикът в автомобила не работи! Потърсихме в Интернет сервиз за климатици и попаднахме на Автобот. Посрещна ни симпатичен млад човек и след като споделихме проблема, той ни попита имаме ли записан час. Естествено - нямахме. Имаше по-малко от половин час до идването на записания клиент и младият господин не ни отпрати, а много любезно ни прие. Направи нужната проверка на климатика и установи проблема. Реши го за по-малко от половин час за напълно приемлива цена. Направи пътуването ни приятно и безпроблемно. С голяма благодарност отправяме пожелание за здраве, успехи и много клиенти към работещите в Автобот!

Николай В.

Качествена работа, внимание към клиента, установени методи, чисто работно помещение и инструменти. Реални промоции върху ниски цени! Нечувaно по нашите ширини :) Тръгнал съм си без задни мисли и така вече 5 месеца!

Светлин Пеев

Много съм доволен, за пръв път да изпратя съпругата ми в сервиз и да не я излъжат защото е технически неграмотна. Браво момчета, лятото ще карам на хлад в перфектно заредения ми климатик. Благодаря ви.

Георги

Посетих този сервиз в началото на май след като видях промоцията им във фейсбук и искам да изкажа благодарностите си. Обслужването беше на Европейско ниво, цените нормални. Възползвах се и от промоцията за антибактериално почистване, въпреки, че не повярвах отначало в магическите способности на този препарат. След това, обаче, си промених мнението! Препоръчвам горещо да изберете Автобот за ваш сервиз!!!

Бойко Илиев

Прекрасни професионалисти, много съм доволен от работата и цената!

Колев

Впечатлен съм от качеството на обслужване в сервиза. Интелигентни и компетентни специалисти.Препоръчвам!

Петър Дюлгеров

Най-накрая и в Пловдив да се появи свестен сервиз, с нормални цени и майстори, които наистина да си разбират от работата. Заредиха ми климатика, обясниха ми подробно всичко, което ме интересуваше, че и повече. А това, което най-много ме впечатли, е че ми дадоха ГАРАНЦИЯ за свършената работа - ПИСМЕНА. Е, такова нещо не бях срещал някой в Пловдив да прави! Благодаря!

Емил Стоев

Благодаря на сервиз "Автобот" ООД за добре свършената работа по моята кола. Едвам виждах вечерно време с тия ужасни фарове, но след тяхната намеса направо "прогледнах"

Пепи Димитрова

Значи това жена да отиде в сервиз ще й отрежат главата до кръста. За моя радост този път попаднах на "Автобот"! Е, определено има значение, когато срещу теб стоят образовани и любезни хора, които обясняват всичко защо, какво и как - точно като за жена. Момчета, Вие ми станахте фаворит, а повярвайте ми, и на всички мои познати и приятели!!