Италиански газов инжекцион - правилният избор

Посещения: 2982

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Италиански газов инжекцион да изберем или не, това е въпрос който витае сред желаещите да се сдобият с газов инжекцион. Италианците, макар и не много добри в автомобилостроенето, са първенци при разработките в алтернативните горива. Препоръките от приятели, колеги и майстори в областта са различни и базирани на техните лични предпочитания и опит с газовите уредби до момента.

Повечето големи сервизи за монтаж на газови уредби предлагат на клиентите освен италианските газови инжекциони и турски такива. Смесицата на български софтуерен компютър с италиански части, също се оказва един от препоръчваните и добри варианти. Често това е една не лоша алтернатива на по-скъпите китове италиански марки.

Защо тогава да изберем италиански газов инжекцион пред останалите налични варианти? За да си отговорим на този въпрос трябва да се информираме за качеството, гаранциите, честотата на даване на дефекти и основно разхода и икономията на горивото спрямо бензина. Сравнявайки по тези параметри бихме могли да установим, дали и защо газовите уредби с италианска марка са предпочитани. В крайна сметка в този автомобил ще возим както нашия живот, така и този на близките ни, приятели и роднини. Италианските марки газови уредби на българския пазар, по-популярни в момента са ROMANO, LANDI RENZO и LOVATO.

Като цяло Италия е страна с дълъг опит в областта и професионалисти от висока класа в областта на алтернативните горива. Газовите уредби произвеждани там се налагат бързо на международния пазар и присъстват в над 50 страни от Европа. Внасяните уредби на газови инжекциони от Италия са проектирани и произведени изцяло там, а контролът по качеството им е на най-високо ниво. Преминаването на тест за сигурност и функционалност по италианските и европейски стандарти е задължително за всеки италиански газов инжекцион и тестовете се провеждат в реални условия, а не в лаборатория. Нивото на дадени грешки при изпитване на функциите е минимално.

Италианските части като клапани, алуминиеви корпуси, дюзи и влагозащитен компютър и италиански софтуер са оригинални, надеждни и налични за подмяна при нужда. При експлоатация, разхода на газовите инжекциони от италиански тип е най-малък сред разходите на другите инжекционни системи. Филтрите и рейките са устойчиви и спомагат добрата работа на двигателя и системата. Мощността е запазена при максимално спестяване на гориво, чрез оптимално разпределяне от страна на компютърната система. Всички тези положителни качества на италиански газов инжекцион и предлаганата гаранция от период на две до 5 години, го правят предпочитан, дори и за малко по-високата му цена. Поддръжката на консумативите е достъпна и сигурността на пътя максимална. 

Попитайте още СЕГА за текущите ни промоции и започнете да карате ЕВТИНО - 098 888 5658 или чрез готовата ни форма за контакт!