Италиански газов инжекцион - правилният избор

Посещения: 3337

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Италиански газов инжекцион да изберем или не, това е въпрос който витае сред желаещите да се сдобият с газов инжекцион. Италианците, макар и не много добри в автомобилостроенето, са първенци при разработките в алтернативните горива. Препоръките от приятели, колеги и майстори в областта са различни и базирани на техните лични предпочитания и опит с газовите уредби до момента.

Повечето големи сервизи за монтаж на газови уредби предлагаме на клиентите освен италианските газови инжекциони и алтернативни такива. Смесицата на, например, български софтуерен компютър с италиански части, също се оказва един от приемливите и добри варианти. Често това е една не лоша алтернатива на по-скъпите китове италиански марки.

Защо тогава да изберем италиански газов инжекцион пред останалите налични варианти? За да си отговорим на този въпрос трябва да се информираме за качеството, гаранциите, честотата на даване на дефекти и основно разхода и икономията на горивото спрямо бензина. Сравнявайки по тези параметри бихме могли да установим, дали и защо газовите уредби с италианска марка са предпочитани. В крайна сметка в този автомобил ще возим както нашия живот, така и този на близките ни, приятели и роднини. Италианските марки газови уредби на българския пазар, по-популярни в момента са A.E.B., LOVATO, BRC.

Като цяло Италия е страна с дълъг опит в областта и професионалисти от висока класа в областта на алтернативните горива. Газовите уредби произвеждани там се налагат бързо на международния пазар и присъстват в над 50 страни от Европа включително Русия и Украйна. Внасяните уредби на газови инжекциони от Италия са проектирани и произведени изцяло там, а контролът по качеството им е на най-високо ниво. Преминаването на тест за сигурност и функционалност по италианските и европейски стандарти е задължително за всеки италиански газов инжекцион и тестовете се провеждат в реални условия, а не в лаборатория. Нивото на дадени грешки при изпитване на функциите е минимално.

Италианските части като клапани, алуминиеви корпуси, дюзи и влагозащитен компютър и италиански софтуер са оригинални, надеждни и налични за подмяна при нужда. При експлоатация, разходът на газовите инжекциони от италиански тип е най-малък сред разходите на другите инжекционни системи. Филтрите и рейките са устойчиви и спомагат добрата работа на двигателя и системата. Мощността е запазена при максимално спестяване на гориво, чрез оптимално разпределяне от страна на компютърната система. Всички тези положителни качества на италиански газов инжекцион и предлаганата гаранция от период на до 5 години, го правят предпочитан, дори и за малко по-високата му цена. Поддръжката на консумативите е достъпна и сигурността на пътя максимална. 

Ако търсите качествен газов инжекцион, то ние ще ви предложим такъв на много изгодна и реална цена! Просто изпратете запитване чрез формата ни по-долу, която сложихме за ваше улеснение! 

Имайте предвид, също така, че като наши клиенти може да се възползвате от следните предимства - допълнителна -7% ОТСТЪПКА при плащане в бройпромоционални лихвени условия с 0% лихва на изплащане както и 5 години ГАРАНЦИЯ за избрани модели газови инжекциони.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Пример: VW Passat B6
Пример: 04.2005 г.
Пример: 1.8i Турбо 150 кс
Опишете подробно какво има значение за вас и какво не.

• С натискането на бутона ИЗПРАТИ Вие се съгласявате с нашата Декларация за Поверителност на личните данни.

vnimanie 30px ВНИМАНИЕ: Отговорите на Вашите запитвания се изпращат обратно на посочения от Вас имейл адрес в рамките на до 24 часа, за което ще ви уведомим с SMS. Ако сте посочили грешен имейл и/или GSM номер то няма как да получите оферта от нас. Проверявайте и папка Спам, понякога съобщенията отиват първо там. Ние отговаряме 100% на всички запитвания!

СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС: