бул. „Кукленско шосе“, 4002

Пон – Пет 9:00 – 18:00 Събота 10:00 – 14:00

Миризма от Климатика

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Неприятната миризма в купето при пускането на климатика е едно от нещата, които могат гарантирано да убият всяко преживяване, което включва първо шофиране до определеното място. При стартирането на климатичната система вътрешният радиатор на автоклиматика отнема не само топлината от въздуха, но и влагата, която носи.

Именно тази влага е причината за лошата миризма в купето, защото точно тя е предпоставката за образуване на гъбички и плесен по изпарителя на климатика.

Ние от „Автобот“ ООД имаме 100% решение на проблема с неприятните миризми. Затова на Вашето внимание искаме да представим „Atom machine“ – антибактериално почистване. Атом машина е нов и иновативен продукт на италиянската фирма ERRECOM. Успешно се справя със всяка неприятна миризма от автоклиматика и не само от него – дезинфекцира и почиства цялото купе, убива 99,9% от микробите и освежава и ароматизира въздуха.

Атом машината е електрическо, ултразвуково, пулверизиращо устройство. Електрическите му компоненти са проектирани да атомизират специалната антибактериална течност (АТОМ), създавайки плътен, изпарен газ, който да премине през климатичната, рециркулационна инсталация. Едно от основните предимства на тази ултразвукова атомизираща система е, че атомизира течността на изключително финни частици със температура като околната. Благодарение на този процес предотвратява кондензацията, която обикновено се случва при атомизирани частици, нагряти до висока температура. 

Атомизираните течни частици, чрез устройството Atom mashine, са по-малки от  5 микрона и не се задържат при сблъксване с повърхностите, благодарение на което напълно се разпространяват из цялата автоклиматична система, както и в цялото купе. Този ефект не може да се постигне по друг начин, особено с масово продаваните аерозоли, които освен да цапат друга работа на вършат. Освен това масовите аерозоли са вредни, тъй като се утаяват и задържат мръсотията.

Сервиз „Автобот“ ЕООД Ви предлага това 100% ефикасно решение за отстраняване на миризмата от климатика – бързо и на ниска цена!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

За Контакти

Използвайте най-удобния за Вас начин да се свържете с нас!

Още от Същата Категория

5те заблуди за АвтоКлиматиците

Автомобилната климатична система, както и много други в автомобила, често е в устата на хората. Но дали това, което сте чували от

Уважаеми клиенти,

Автоботите излизаме в летен отпуск от 24ти до 30ти Юли 2023 г. включително! Първият ни работен ден след почивката ще бъде 31ви Юли 2023 г.

Може да се обаждате и да запазвате часове през това време!