Реални услуги на реални цени

В България трудно човек може да срещне реална услуга на реална цена - официалните авто представителства надуват яко цените, като че ли сме в Германия, нищо че масово заплатите не са като там. В другата крайност са новоизлюпилите се сервизи, които освен да ви привлекат с дъмпинг на цените друго не им остава. В този случай, обаче, ниските цените са 100% равни на ниско качество, да не говорим за гаранцията. Ние от своя страна работим на РЕАЛНИ ЦЕНИ, защото знаем добре какво означава думата "бизнес" и в нея "дъмпинг на цените" няма място !!!

Използваме само качествени консумативи.

Да продаваш на клиент некачествена стока за качествена означава буквално бавно и сигурно да убиваш бизнеса си. Ние сме наясно с това, както и с факта, че един доволен клиент води след себе си поне 10, а един НЕдоволен клиент гони поне 100 !!! Ние гарантираме, че при нас ще получите точно това, за което плащате, без да вмъкваме и нотка "от дребния шрифт" !

Персоналът ни е добре обучен.

Писнало ли Ви е да се учат постоянно на колата Ви? Писнало ли Ви е да губите дни наред след това време да търсите нов сервиз, който да оправи проблемите на стария? Е, спрете да търсите. Това при нас няма да се случи. Нашият персонал е толкова добре обучен, че с радост ще Ви покани да гледате целия процес по ремонта, защото сме сигурни в знанията и уменията си!