ГАРАНЦИЯТА на "Автобот" ООД / Atom mashine

ГАРАНЦИЯТА на "Автобот" ООД

Посещения: 1334

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Гаранцията е едно от условията, които печелят доверието на клиента. Тя му дава спокойствието, че парите му са добре похарчени и не са изхвърлени просто на вятъра.Колко пъти Ви се е случвало да отидете някъде, където да Ви заредят климатика и след някой и друг ден да няма и помен от "студен полъх в купето"? А колко пъти това се е случвало не само на Вас, но и на Ваши близки и познати?

Почти всяка гумаджийница, на днешно време, се е оборудвала с машина за зареждане на климатици. За огромно съжаление, обаче, да имаш само машина не е достатъчно. Все пак ИНСТРУМЕНТЪТ е ПОЛОВИН майстор, нали така казват старите хора. Оказва се, че често (в повече от 90% в случаите) другата половина (наречена МАЙСТОРА) си няма ни най-малка представа КАК точно да работи с този инструмент, натиска там някакви копчета, гледа загадъчно и "готово". И ефектът след това е по-горе описаният - няма климатик, няма парички; остава Ви само неприятният вкус от измамата.

Нашият персонал е добре обучен, не само да работи с "машината", но и да разбира, открива и отстранява проблемите, свързани с Вашата климатична инсталация. Климатикът е доста сложна, херметическа затворена система, която се състои от куп компоненти, всеки от който има строго определено място във веригата. Да разбираш проблемите на климатика в колата изисква и определени познания по физика, които много хора "са проспали" още в училище и после само вдигат рамене и цъкат, когато трябва да Ви отговорят на въпроса: "Аз защо похарчих парите си при Вас и нямам климатик?!".

Затова ние от "Автобот" ООД искаме да Ви заявим най-гордо следното: 

Ако Вашият климатик изпусне фреона си поради недоглеждане от наша страна за пропуск в системата, то ние ще Ви го заредим отново НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО след отстраняване на новооткрития проблем!

Очакваме Ви сега на телефон 098 888 5658 !!! Можете да запазите час онлайн или да ни изпратите бързо запитване!!!
ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА ЗАРЕЖДАНЕ ИЗПРАТЕТЕ НИ БЪРЗО ЗАПИТВАНЕ

 

СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС: