ГАРАНЦИЯТА на "Автобот" ООД / Atom mashine

ГАРАНЦИЯТА на "Автобот" ООД

Посещения: 2301

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Гаранцията е едно от условията, които печелят доверието на клиента. Тя му дава спокойствието, че парите му са добре похарчени и не са изхвърлени просто на вятъра. Колко пъти Ви се е случвало да отидете някъде, където да Ви заредят климатика и след някой и друг ден да няма и помен от "студен полъх в купето"? А колко пъти това се е случвало не само на Вас, но и на Ваши близки и познати?

Почти всяка гумаджийница, на днешно време, се е оборудвала с машина за зареждане на климатици. За огромно съжаление, обаче, да имаш само машина не е достатъчно. Все пак ИНСТРУМЕНТЪТ е ПОЛОВИН майстор, нали така казват старите хора. Оказва се, че често (в повече от 90% в случаите) другата половина (наречена МАЙСТОРА) си няма ни най-малка представа КАК точно да работи с този инструмент, натиска там някакви копчета, гледа загадъчно и "готово". И ефектът след това е по-горе описаният - няма климатик, няма парички; остава Ви само неприятният вкус от измамата.

Нашият персонал е добре обучен, не само да работи с "машината", но и да разбира, открива и отстранява проблемите, свързани с Вашата климатична инсталация. Климатикът е доста сложна, херметическа затворена система, която се състои от куп компоненти, всеки от който има строго определено място във веригата. Да разбираш проблемите на климатика в колата изисква и определени познания по физика, които много хора "са проспали" още в училище и после само вдигат рамене и цъкат, когато трябва да Ви отговорят на въпроса: "Аз защо похарчих парите си при Вас и нямам климатик?!".

Затова ние от "Автобот" ООД искаме да Ви заявим най-гордо следното: 

Ако Вашият климатик изпусне фреона си поради недоглеждане от наша страна за пропуск в системата, то ние ще Ви го заредим отново НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО след отстраняване на новооткрития проблем!

📅 СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС:

  •  📞  098 888 5658  👉 ВИЖТЕ ЦЕНИТЕ
  • ℹ️ Оставете Дата и Час празни ако просто искате да изпратите запитване.
    Пон - Пет: 09:00 - 18:00h | Събота: 10:00 - 14:00h
    Използвайте това поле ако желаете да уточните нещо допълнително, което останалите полета не ви позволяват.
  • rapidssl avtobot

СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС: