Италиански газов инжекцион - правилният избор

Посещения: 10868

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Италиански газов инжекцион да изберем или не, това е въпрос който витае сред желаещите да се сдобият с газов инжекцион. Италианците, макар и не много добри в автомобилостроенето, са първенци при разработките на алтернативните горива. Препоръките от приятели, колеги и майстори в областта са различни и базирани на техните лични предпочитания и опит с газовите уредби до момента.

Повечето големи сервизи за монтаж на газови уредби предлагаме на клиентите освен италианските газови инжекциони и алтернативни такива. Смесицата на, например, български софтуерен компютър с италиански части, също се оказва един от приемливите и добри варианти. Често това е една не лоша алтернатива на по-скъпите китове италиански марки.

Защо тогава да изберем италиански газов инжекцион пред останалите налични варианти? За да си отговорим на този въпрос трябва да се информираме за качеството, гаранциите, честотата на даване на дефекти и основно разхода и икономията на горивото спрямо бензина. Сравнявайки по тези параметри бихме могли да установим, дали и защо газовите уредби с италианска марка са предпочитани. В крайна сметка в този автомобил ще возим както нашия живот, така и този на близките ни, приятели и роднини. Италианските марки газови уредби на българския пазар, по-популярни в момента са A.E.B., LOVATO, BRC и STAG (Полша).

Като цяло Италия е страна с дълъг опит в областта и професионалисти от висока класа в областта на алтернативните горива. Газовите уредби, произвеждани там, се налагат бързо на международния пазар и присъстват в над 50 страни от Европа включително Русия и Украйна. Внасяните уредби на газови инжекциони от Италия са проектирани и произведени изцяло там, а контролът по качеството им е на най-високо ниво. Преминаването на тест за сигурност и функционалност по италианските и европейски стандарти е задължително за всеки италиански газов инжекцион и тестовете се провеждат в реални условия, а не в лаборатория. Нивото на дадени грешки при изпитване на функциите е минимално.

Италианските части като клапани, алуминиеви корпуси, дюзи и влагозащитен компютър и италиански софтуер са оригинални, надеждни и налични за подмяна при нужда. При експлоатация, разходът на газовите инжекциони от италиански тип е най-малък сред разходите на другите инжекционни системи. Филтрите и рейките са устойчиви и спомагат добрата работа на двигателя и системата. Мощността е запазена при максимално спестяване на гориво, чрез оптимално разпределяне от страна на компютърната система. Всички тези положителни качества на италиански газов инжекцион и предлаганата гаранция от период на до 3 години (за избрани модели газови инжекциони), го правят предпочитан, дори и за малко по-високата му цена. Поддръжката на консумативите е достъпна и сигурността на пътя максимална. 

Ако търсите качествен газов инжекцион, то ние ще ви предложим такъв на много изгодна и реална цена! Просто ни изпратете искане за оферта сега! 

Имайте предвид, също така, че като наши клиенти може да се възползвате от специална ОТСТЪПКА при плащане в брой!

ОЧАКВАМЕ ВИ!

098-888-5658 Viber Chat ПИШЕТЕ НИ - 24/7

СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС: