Газов инжекцион на изплащане - изгодно или не?

Посещения: 2668

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Изгодно ли е или не, да си закупим газов инжекцион на изплащане? Разбира се скептицизъм ни е нужен, за да се предпазим от изплащане на кредити, завишени без покритие. Опарилите се в областта на потребителските кредити са мнозина, но добрата регулация и използването на престижни и утвърдени институции за целта, намалява риска от измама.

Един газов инжекцион би ви струвал максимум хиляда и петстотин лева в повечето случаи. Тази сума при наличието на множество сметки за плащане, ангажименти към децата и семейството, понякога макар и малка е непосилна. Разсрочването и за кратък период от време би ви облекчило, а същевременно би ви спестило пари за в бъдеще с ползването на икономичните газови инжекциони.

В момента този тип инжекциони на изплащане са масово явление и практика. Повечето марки позволяват монтирането им, което е бързо, лесно и сигурно. Газов инжекцион на изплащане е удачен вариант при наличието на газови колонки по бензиностанциите в цялата страна, а метан станциите са представени почти във всички големи градове. Газовите горива са по-евтини и ефикасни същевременно. Екологични са за природата в по-голяма степен от бензиновите и дизелови горива. Не отлагат голямо количество твърди частици и не задръстват дюзите и двигателите. Емисиите на азотен диоксид от дизеловите двигатели достига две хиляди процента. Ниската загуба на мощност при конвертиране на газов инжекцион на автомобила ви е оптимална. 98% от мощността на двигателя при работата му на бензин се постига и при работа на пропан-бутан. Многоточковото впръскване на горивото, регулирано от компютърна система намаля разхода. Двигателят е защитен и може да се експлоатира по-дълго, тъй като газовите горива не отлагат олово и сяра, които повреждат катализатора и разреждат маслото в картера. Коляновият вал и системата на буталата са запазени от по-бавното изгаряне при газовите горива и липсата на нагар. Бъдещите ползи и спестени пари от направата на стъпката да се сдобиете с един газов инжекцион на изплащане са видими.

При изгодните условия на кредитния пазар в това отношение за момента, опцията е силно атрактивна.  Ние от "Автобот" ООД предлагаме абсолютно БЕЗЛИХВЕН кредит за ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН с 0% лихва за избрани модели! Ние работим с утвърдена банкова институция UniCredit Consumer Financing. При нас можете лесно и бързо да кандидатсвате за кредит онлайн през готовата ни форма на сайта, като за целта е необходимо първо да се консултирате с наш представител коя система и на каква цена е подходяща за вашия автомобил. За въпроси се обадете още сега на тел.: 098 888 5658  или просто изпратете запитване чрез формата ни по-долу, която сложихме за ваше улеснение! 

Имайте предвид, също така, че като наши клиенти може да се възползвате от следните предимства - допълнителна -7% ОТСТЪПКА при плащане в брой, както и 5 години ГАРАНЦИЯ за избрани модели газови инжекциони.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Пример: VW Passat B6
Пример: 04.2005 г.
Пример: 1.8i Турбо 150 кс
Опишете подробно какво има значение за вас и какво не.

• С натискането на бутона ИЗПРАТИ Вие се съгласявате с нашата Декларация за Поверителност на личните данни.

vnimanie 30px ВНИМАНИЕ: Отговорите на Вашите запитвания се изпращат обратно на посочения от Вас имейл адрес в рамките на до 24 часа, за което ще ви уведомим с SMS. Ако сте посочили грешен имейл и/или GSM номер то няма как да получите оферта от нас. Проверявайте и папка Спам, понякога съобщенията отиват първо там. Ние отговаряме 100% на всички запитвания!

СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС: