Газов инжекцион на изплащане - изгодно или не?

Посещения: 11928

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Изгодно ли е или не, да си закупим газов инжекцион на изплащане? Разбира се скептицизъм ни е нужен, за да се предпазим от изплащане на кредити, завишени без покритие. Опарилите се в областта на потребителските кредити са мнозина, но добрата регулация и използването на престижни и утвърдени институции за целта, намалява риска от измама.

Един газов инжекцион би ви струвал максимум 1300 лева в повечето случаи. Тази сума при наличието на множество сметки за плащане, ангажименти към децата и семейството, понякога макар и малка е непосилна. Разсрочването й за кратък период от време би ви облекчило, а същевременно би ви спестило пари за бъдеще с ползването на икономичните газови инжекциони.

В момента този тип инжекциони на изплащане са масово явление и практика. Повечето марки позволяват монтирането им, което е бързо, лесно и сигурно. Газов инжекцион на изплащане е удачен вариант при наличието на газови колонки по бензиностанциите в цялата страна, а метан станциите са представени почти във всички големи градове. Газовите горива са по-евтини и ефикасни същевременно. Екологични са за природата в по-голяма степен от бензиновите и дизелови горива. Не отлагат голямо количество твърди частици и не задръстват дюзите и двигателите. Емисиите на азотен диоксид от дизеловите двигатели достига две хиляди процента. Ниската загуба на мощност при конвертиране на газов инжекцион на автомобила ви е оптимална.

98% от мощността на двигателя при работата му на бензин се постига и при работа на пропан-бутан. Многоточковото впръскване на горивото, регулирано от компютърна система намаля разхода. Двигателят е защитен и може да се експлоатира по-дълго, тъй като газовите горива не отлагат олово и сяра, които повреждат катализатора и разреждат маслото в картера. Коляновият вал и системата на буталата са запазени от по-бавното изгаряне при газовите горива и липсата на нагар. Бъдещите ползи и спестени пари от направата на стъпката да се сдобиете с един газов инжекцион на изплащане са видими.

При изгодните условия на кредитния пазар в това отношение за момента, опцията е силно атрактивна. 

Ние от "Автобот" ООД предлагаме абсолютно БЕЗЛИХВЕН кредит за ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН с 0% лихва за избрани модели! Ние работим с утвърдена банкова институция UniCredit Consumer Financing. При нас можете лесно и бързо да кандидатсвате за кредит онлайн през готовата ни форма на сайта, като за целта е необходимо първо да се консултирате с наш представител коя система и на каква цена е подходяща за вашия автомобил.

За въпроси се обадете още сега на тел.: 098 888 5658  или ни изпратете искане за оферта! 

Имайте предвид, също така, че като наши клиенти може да се възползвате от следните предимства - специална ОТСТЪПКА при плащане в брой, както и 5 години ГАРАНЦИЯ за избрани модели газови инжекциони.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

❓ ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА ТУК:

  •  📞 098 888 5658
  • С какъв бюджет разполагате?
    Р.5 от талона (ако колата ви НЕ е с Директно Впръскване - пропуснете)
    Ако колата ви НЕ е с Директно Впръскване - пропуснете.
    Използвайте това поле ако желаете да уточните нещо допълнително, което останалите полета не ви позволяват.
  • rapidssl avtobot
КАНДИДАТСВАЙТЕ ЗА КРЕДИТ ОНЛАЙН ТУК

 

СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС: