5 г. ГАРАНЦИЯ - мит или реалност ?!

Посещения: 2601

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 
Газов инжекцион с 5 години гаранция

Възможно ли е да има 5 годишна гаранция за газов инжекцион? Какво включва тя и кой всъщност я дава? Ако тези въпроси ви мъчат, спрете! Ще разясним както на вас клиентите така и на конкурентите си защо предоставяме 5 години гаранция и как успяваме да си я позволим.

Ако сте стигнали до тази тема от страницата ни за газови уредби то вече сте разбрали, че фирмата ни продава и монтира предимно продукти на LANDI RENZO Italy. Концернът LANDI обединява в себе си марките LOVATO, A.E.B., MED и още няколко други по-малки. Представете си VW-AUDI Group - VW, AUDI, SKODA, SEAT, различни марки с различен дизайн ( макар и голямата им прилика ), но едни и същи двигатели, едно и също окачване и т.н. Мисля, че схванахте идеята!

Въпреки, че заводът е един и същ, собствениците са едни и същи то политиката за търговия с марките е различна. Заводът определя продукта LANDI RENZO като премиум ( съответно всички нови софтуерни ъпдейти се инсталират първо на LANDI, а след това и на всички останали )  и в това си качество той е с най-високата цена. Може да бъде закупен само и единствено от представителство в конкретната държава ( в България има такова ) и се забранява продажбата от завода на трети лица, независимо от тяхното материално състояние и възможности. Анти дъмпинг политика! В този ред на мисли представителството в България дава 2 г. гаранция и купувайки ние системата от тях, за да я монтираме на вас клиентите също предоставяме 2 г. гаранция. Същият е въпроса и с марката LOVATO , макар и при нея да се допускат изключения с удължената гаранция. Китовете идват строго окомплектовани и не могат да бъдат разваляни, променяни и заменяни компоненти. Затова и крайната цена е малко по-висока, тъй като тя е строго определена от местното представителство. Ние единствени предлагаме марката LOVATO с 2+3 удължена гаранция!

Не така стои въпросът с марката А.Е.В. Тя е отворена и няма представителства, въпреки, че електрониката и компонентите се проектират, произвеждат и дистрибутират от същия завод на LANDI, за който стана дума по-горе. Това означава, че всеки може да си я закупи директно от завода, брандирана с каквото си име иска, стига да има парите да си позволи първоначалната инвестиция от 500 уредби. Условията по гаранцията могат да бъдат договаряни персонално, както и съдържанието на китовете ( електроника, изпарители, инжектори и прочее ).

Ето така ние успяваме да предоставим 5 г. гаранция. Защото така сме си го договорили! 

И ако все пак се чудите има ли значение марката, наистина, то отговорът е - има! Дали искате да плащате за лепенки или за продукт, който може да конфигурирате персонално - съветът от нас, изборът от вас. Все пак нали вие сте "негово величество клиентът" !

За повече информация относно предлаганите от нас продукти и цени посетете основната ни тема за газови уредби или поискайте оферта!

❓ ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА ТУК:

  •  📞 098 888 5658
  • С какъв бюджет разполагате?
    Р.5 от талона (ако колата ви НЕ е с Директно Впръскване - пропуснете)
    Ако колата ви НЕ е с Директно Впръскване - пропуснете.
    Използвайте това поле ако желаете да уточните нещо допълнително, което останалите полета не ви позволяват.
  • rapidssl avtobot

СПОДЕЛЕТЕ ЗА НАС: